Onze leiding

Onze leiding

Het team van peuterspeelzaal Co-Nijntje bestaat uit vijf vaste medewerkers: Wilma Hinkamp, Femke Brommet, Nicolette Lambalk-Roos, Janneke van Dijk en Sandra Eisinga. Het grootste gedeelte van het team werkt al meer dan 20 jaar in de kinderopvang of bij ons en samen brengen ze een schat aan ervaring mee in het spelen met kinderen. Ouders weten dat zeer te waarderen is onze ervaring.

Alle leiding is gediplomeerd met minimaal SPW niveau 3 (of hoger),  heeft een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en staat ingeschreven in de personenregistratie kinderopvang die continu gescreend wordt. Verder doen alle medewerkers regelmatig mee met workshops van onze pedagogisch coach en beleidsmedewerker.

 

Leiding Klein Co-Nijntje

Voor de jonge kinderen vanaf 1,5 jaar, de peuteropvang, zijn we geopend op Klein Co-Nijntje op maandag, woensdag en vrijdag van 8:45 – 11:45. De groep bestaat uit maximaal 12 kinderen.

 

Maandag    : Wilma Hinkamp en Femke Brommet
Woensdag  : Wilma Hinkamp en Femke Brommet
Vrijdag       : Wilma Hinkamp en Nicolette Lambalk-Roos

Leiding Groot Co-Nijntje

In deze groep spelen de kinderen vanaf 2 jaar met een maximum van 14 kinderen.

Open iedere werkdag van 8:45 – 11:45.

Maandag     : Janneke van Dijk en Nicolette Lambalk-Roos
Dinsdag       : Janneke van Dijk Wilma Hinkamp
Woensdag  : Janneke van Dijk en Sandra Eisinga
Donderdag: Janneke van Dijk en  Sandra Eisinga
Vrijdag        : Janneke van Dijk en Femke Brommet

 

Pedagogisch coach en pedagogisch beleidsmedewerker

Jenny Buijs is de pedagogisch coach en beleidsmedewerker van peuterspeelzaal Co-Nijntje. Haar voornaamste taak is het team ondersteunen, verbeteren en stimuleren op pedagogisch gebied. Zij vertaalt overheidsbeleid naar beleid voor stichting Co-Nijntje en naar stimuleert het team dit in de praktijk te brengen. Hiervoor geeft zij workshops met verschillende thema’s die uitgediept worden door het hele team. Jenny heeft tijdens haar opleiding HBO Pedagogiek stage gelopen bij Co-Nijntje en is naast coach en beleidsmedewerker zelf actief in de dagopvang voor kinderen met aandoening  in autistisch spectrum.