Tarieven

Tarieven Peuteropvang

Stichting Co-Nijntje hanteert het uurtarief dat door de Belastingdienst vergoed wordt. Dat bedrag is € 8,17 per uur. Een ochtend spelen kost dan € 24,51.

Het bedrag per maand wordt in de eerste week van de maand via automatische incasso van jouw rekening geschreven. Je betaalt de dagen dat we geopend zijn: vakanties en feestdagen worden niet berekend. Op het afschrift kun je altijd terugzien hoeveel dagen je afgenomen hebt.

 

Kinderopvangtoeslag

We vallen onder de wet Kinderopvang en staan geregistreerd bij het LRKP ( Landelijk Register Kinderopvang Peuterspeelzaal). Dit betekent dat je kinderopvangtoeslag kunt aanvragen bij de belastingdienst. Voorwaarde is dat je (beiden) werkzaam bent. Op de website van de belastingdienst kun je meer informatie vinden met betrekking tot jouw persoonlijke situatie via mijntoeslagen.nl  De hoogte van de toeslag heeft te maken met jouw inkomen.

Ons registratienummer is: 15 14 85 136 o.v.v. Stichting Co-Nijntje, ’t Spil 1 , 1141SB Monnickendam. Het is raadzaam om binnen 3 maanden na het starten van jouw kind op de peuterspeelzaal de kinderopvangtoeslag aan te vragen.

 

Asscher Regeling

Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag dan is er de Asscher Regeling. Dat is een gemeentelijke regeling voor ouders waarvan er 1 ouder werkt en de andere ouder geen inkomen ontvangt. Voorwaarde is dat het kind 2 jaar is. De gemeente hanteert  hetzelfde tarief als de belastingdienst. Ouders betalen een eigen bijdrage die bepaald wordt door het inkomen. Deze regeling loopt via onze peuterspeelzaal. Je kunt onze leiding hiernaar vragen of ons bellen op 0651012417.